aloe vera-το φυτό

aloe vera-το φυτό
"τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου, τα δημητριακά, το σταφύλι, η ελιά και η Αλόη. Το πρώτο τρέφει, το δεύτερο ανυψώνει το πνεύμα, το τρίτο δίνει αρμονία και το τέταρτο θεραπεύει" Χριστόφορος Κολόμβος

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Αλοη..και για την απολυμανση των χεριων;


Διαβάζοντας ανά τακτά διαστήματα δημοσιεύματα που αφορούν την αλόη, συνήθως επαναλαμβάνονται οι ιδιότητες του θαυμαστού αυτού φυτού και οι συνταγές για κρέμες ενυδάτωσης και προστασίας από εγκαύματα. Σήμερα, όμως, εντυπωσιάστηκα γιατί ανακάλυψα μια νέα δυνατότητα. Αλόη για την απολύμανση των χεριών.Πόσο καταπληκτική ιδέα να φτιάξεις ένα φυσικό απολυμαντικό χεριών, ιδίως μια περίοδο που είναι τόσο ευάλωτη σε ιώσεις. Θέλετε να αποφύγετε τα προϊόντα απολύμανσης χεριού που περιέχουν αλκοόλ και ξηραίνουν την επιδερμίδα σας; Η διαδικασία είναι απλή.  Χρησιμοποιείστε σε αναλογία 5 προς 1 τζελ αλόης και του βοτάνου Αμαμηλίδα (Hamamelis virginiana) και μερικές σταγόνες απο ένα αντιβακτηριδιακό αιθέριο έλαιο, όπως μέντας ή λεβάντας. 


Το αποτέλεσμα; Πολλαπλό και εντυπωσιακό: προστασία απο τα μικρόβια, μαλακά και ενυδατωμένα χέρια, ευχάριστο άρωμα και κυρίως ένα δικό σας, απόλυτα φιλικό και υγιεινό προϊόν!

(http://www.onegreenplanet.org/lifestyle/reasons-to-have-an-aloe-plant/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου